NETHERLANDS: actors (f) 30-40, Dutch spkrs, for mockmentary in Groningen [E]

ref # 253495

closing date: This casting is now closed

project title: Kringloop Karin
production type: documentary
pay: expenses

looking for:
based in/around: Groningen, Netherlands

about the project

Voor een nieuwe mockumentary-serie "Kringloop Karin" zoeken wij in eerste instantie een actrice voor de titelrol. Deze humoristische serie volgt het leven in een kringloopwinkel, geleid door de charismatische en dominante Karin. "Kringloop Karin" brengt op humoristische wijze het reilen en zeilen binnen een kringloopwinkel in beeld. De serie richt zich op de excentrieke manager Karin, die vastbesloten is om de winkel naar nieuwe hoogten te brengen. Met haar unieke stijl en onconventionele methoden probeert ze zowel klanten als medewerkers te inspireren en te motiveren. De serie toont de uitdagingen en komische situaties in de wereld van kringloopwinkels, terwijl het ook een maatschappelijke boodschap over duurzaamheid en hergebruik uitdraagt.

Dit project is onderdeel van een initiatief om meer bewustwording te creëren rondom deze thema's en zo ook meer mensen naar de kringloop te krijgen. Het is zeker een pré als je hiermee affiniteit hebt.

We hebben al een 'pilot' pilot opgenomen. Dit en meer sturen we bij interesse.

Lokatie: Groningen - Periode In overleg, ergens in juni/juli. Mocht dit niet lukken, maar zie je jezelf wel in de rol van Karin, reageer dan alsnog! We kijken verder dan de pilot.

Dagvergoeding in overleg / Reiskostenvergoeding, Accommodatie.


Looking to fill the following roles:
role 1 | actors | female
playing age: 30 - 40
role languages: Dutch
ROL: Karin
v, Leeftijd: 30-40 jaar Uiterlijk: Kort, stijlvol rood haar (pruik), vaak gekleed in een opvallende zwart-wit gestreepte shirt. Persoonlijkheid: Dominant, ambitieus, met een flinke dosis zwarte humor. Ze is zowel streng als charmant, kan met iedereen overweg en is niet bang om haar mening te geven.

To see full details and submit to the roles, log in. No account yet? Join us here for free.