To see full details and submit to the roles, log in. No account yet? Join us here for free.

NETHERLANDS: actors (m/f) 18-30, Dutch spkrs, for short film in Duivendrecht [NP]

ref # 238934

closing date: This casting is now closed

project title: Mentale Overwinning
production type: short film
pay: non-paid

looking for: actors
based in/around: Duivendrecht, Netherlands

about the project

Acteurs gezocht voor studenten productie In de film "Mentale Overwinning".

Sinopsys: Diana, een meeslepende hoofdpersoon, wordt achtervolgd door een traumatische beroving die haar gevoel van veiligheid vernietigt. Het verhaal begint met de overval zoals deze werkelijk heeft plaatsgevonden, waardoor Diana getraumatiseerd en emotioneel wordt, worstelend met de herinneringen aan de overval. Terwijl ze probeert naar buiten te gaan om haar vriendin Claire te ontmoeten, ontdekt Diana, terwijl ze zich klaarmaakt, dat ze de overval in verschillende scenario's opnieuw te beleven. Elke iteratie van de beroving laat Diana de gebeurtenissen opnieuw beleven en biedt haar de mogelijkheid om op verschillende manieren te handelen.

Omdat dit een studenten productie is, kunnen wij helaas geen vergoedingen garanderen. Wij bieden een leuke en een creatieve omgeving waarin je eigen creativiteit ook kan uiten. Daar kunnen we met z'n allen ook onze portfolio uitbreiden en het netwerk te vergroten. Je gaat samenwerken met de leukste en de meeste gemotiveerde crew. Je zult zeker garanderen op lekkere en goede catering.

Periode In de periode van week 5 en week 6 (maandag 11 t/m zondag 24 maart). Lokatie: Duivendrecht.


Looking to fill the following roles:
role 1 | actors | m/f
playing age: 18 - 30
role languages: Dutch
Diana (V): Diana is lief en sterk, maar ook heel kwetsbaar. Door de traumatische beroving dat zij zich gesloten raakt van de buitenwereld. Zij verbeeldt elke mogelijke scenarios hoe de beroving anders kan aflopen. Diana's karakter vormt de kern van het verhaal: een slachtoffer dat probeert onbevreesd te worden terwijl ze vecht tegen haar eigen psychologische demonen. Diana navigeert door het psychologische terrein van de beroving, op zoek naar zichzelf.

Claire (V): Claire is heel lief en ondersteunend en ze is Diana's beste vriendin. Zij probeert Diana morele en mentale steun te geven na de traumatische beroving incident.

De dief (M): Hij probeert Diana's spullen te beroven en stelen, creëert een grote traumatische litteken in Diana's leven. De dief moet verschillende persoonlijkheden laten zien. Voorbeelden zijn: verdrietig/bange vader en standaard dief. Hij is langer dan gemiddeld, om intimiderend te lijken.

To see full details and submit to the roles, log in. No account yet? Join us here for free.