To see full details and submit to the roles, log in. No account yet? Join us here for free.

NETHERLANDS: actors (f) 25-35, Dutch spkrs, for short film in Utrecht [E]

ref # 240880

closing date: This casting is now closed

project title: Popcorn Paranoia
production type: short film
pay: expenses

looking for: actors
based in/around: Utrecht, Netherlands

about the project

Actrice gezocht voor afstudeerfilm Hoofdrol gezocht voor de psychologische thriller 'Popcorn Paranoia'. Een afstudeerfilm aan de HKU.

Logline: Wanneer een 29-jarige bioscoopmedewerker een brief ontvangt waarin staat dat ze haar huis binnen zeven dagen moet verlaten, beginnen zich mysterieuze gebeurtenissen te ontvouwen. Hoe meer ze deze vervreemdende situaties probeert te negeren, hoe beklemmender en angstaanjagender ze worden.

Omdat het een afstudeerproject betreft kunnen wij helaas geen compensatie bieden. Wij bieden wel reiskostenvergoeding, catering en een mooie aanvulling op je portfolio.

Locatie: Utrecht
De draaidagen zijn 1, 2, 3, 5, 6 en 7 april. Ook in de periode daarvoor zullen er enkele repetitiedagen zijn. Deze repetitiedata zijn in overleg.


Looking to fill the following roles:
role 1 | actors | female
playing age: 25 - 35
role languages: Dutch
Hoofdrol: EDEN
vrouw, 25-35, elk uiterlijk.
Actrice moet klein en gelaagd kunnen acteren en goed kunnen functioneren zonder tegenspel. Er is weinig dialoog, maar veel fysiek spel. De strijd tussen haar dissociatieve gevoelloosheid en haar onderdrukte emoties die weer de kop opsteken is van groot belang in de film.

To see full details and submit to the roles, log in. No account yet? Join us here for free.