To see full details and submit to the roles, log in. No account yet? Join us here for free.

NETHERLANDS: actors (f) 18-25, Dutch spkrs, for short film in Zevenaar [E]

ref # 239703

closing date: This casting is now closed

project title: Korte Fictie
production type: short film
pay: expenses

looking for: actors
based in/around: Zevenaar, Netherlands

about the project

Voor een korte post-apocalyptische met het Nederlandse plattenland als decor, zoeken we een jonge actrice. De crew van de film bestaat grotendeels uit HKU studenten.

Logline: Na de ineenstorting van de samenleving door een onbekende ramp, zoekt een vastberaden tienermeisje met haar jongere broertje toevlucht bij een norse boer. Terwijl ze worstelen met wantrouwen en hun eigen overlevingsstrategieën, zullen ze moeten ontdekken dat ze elkaars enige hoop zijn in deze harde, genadeloze wereld.

Periode 3, 4 & 5 februari in Zevenaar.

We zijn allen studenten en hebben een beperkt budget, we kunnen catering, reiskosten, en eventueel overnachting aanbieden. We zijn een leuke ambitieuze crew met een passie voor het vak, dus leuke draaidagen worden het zeker!


Looking to fill the following roles:
role 1 | actors | female
playing age: 18 - 25
role languages: Dutch
ROL: Lynn
v, 18-25, Spreektaal Nederlands
Lynn is jonge vrouw van 19 jaar, met een houding die kracht en vastberadenheid uitstraalt. Lynn is standvastig en trekt de plannen; raagt vaak praktische kleding, zoals een afgesleten spijkerbroek en een versleten leren jas die haar beschermen tegen de ruwe omstandigheden van de buitenwereld.

To see full details and submit to the roles, log in. No account yet? Join us here for free.