NEDERLAND: acteurs (m/v) 22-28 voor korte film [E]

ref # 207773

closing date: This casting is now closed

project title: De Eindbestemming
production type: short film
pay: expenses

looking for:
based in/around: Netherlands

about the project

Een groep vrienden gaan erop uit om de restanten van hun pas overleden vriend uit te strooien. Maar terwijl ze onderweg zijn, worden ze geconfronteerd met het gemis van hun maat.

Aantal draaidagen: 3 dagen
Draai periode: 7-25 april
Onkosten: reiskosten
Taal: Nederlands

Natuurlijk worden onkosten wel vergoed en zal er meer dan genoeg eten zijn. Ons doel is het maken van een toffe short met een te gek team. We hopen dat we het eindresultaat op tv kunnen laten komen. Met het idee dat, als het slaagt, er zelfs een langere versie gemaakt zou kunnen worden. Verder is het gewoon een project dat door een groep gepassioneerde filmmakers wordt gemaakt.


Looking to fill the following roles:
role 1 | actors | m/f
playing age: 22 - 28
role languages: Dutch
STERN
Stern is een vrij stille gast. Hij heeft een nerderige vibe, maar eentje waar meiden wel op zouden vallen; net haar, bril met dik montuur, nette kleding (tegen het hipster aan). Hij probeert altijd zijn beste zelf te zijn. Sinds Leon weg is, heeft hij de taken opgepakt als leider van de groep. aar of hij er geschikt voor is, is nog maar de vraag. Hij heeft niet zo’n grote mond als Leon had. Stern heeft stiekem een oogje op Bo. Haar pittige karakter was iets wat hem altijd al aansprak.


FINN
Chaos is zijn tweede naam. Hij zit veel in zijn eigen wereld; meningen en gevoelens van andere komen niet altijd bij hem aan. Maar zijn eigen mening laat hij altijd horen. Hij zit in een rolstoel door een mountainbike ongeluk. Niet dat dat hem stopt van dat soort activiteiten (verbeeld Finn in een stunt-rolstoel die vol gas van een schans gelanceerd wordt). Finn kijkt eigenlijk nogal neer op de vriendengroep waar hij in zit. Hij zit er in omdat Leon er in zat. Leon was (is) zijn beste maat, en hij was (is) die van hem (althans, dat is wat Finn gelooft). Hij gaat mee op deze trip omdat dat is was Leon wil, en eigenlijk had hij toch niks anders te doen…


TEUN
Deze grote jongen is de goedheid zelve. Hij is een gespierde gast met een zeer vriendelijk gezicht. Hij lijdt aan sociale angsten. Als er ruzie wordt gemaakt raakt hij zelf ook juist in de stress; het liefste is iedereen bevriend met elkaar. Hij is de zorgzame in de groep. Meestal blijft hij in de buurt van Finn om hem te helpen met zijn rolstoel. De trip die ze maken is erg speciaal voor hem. Hij is gelovig en denkt dat het goed zal zijn voor Leon’s geest om op deze manier losgelaten te worden.


BO
Als je een streng moederfiguur inbeeldt dan is het Bo. Ze is een stoere chick die wat kil over kan komen, maar dat is eigenlijk een masker voor haar gevoelige kant. En trap haar niet op haar tenen; ze heeft een korte lont. De meeste liefde die ze bezit werd uitbesteed aan haar kleine broertje Leon, dit was meestal in de vorm van “tough love”. Zijn overleiden kwam dan ook extra hard aan, iets wat af en toe nog steeds doorschemert. Ze heeft niet heel veel met/tegen Leon’s oude vrienden groep. Maar een hekel heeft ze sowieso aan Finn.

To see full details and submit to the roles, log in. No account yet? Join us here for free.