NEDERLAND: acteurs (m) 25-45, Nederlands een geloofwaardig Pools accent, voor installatiefilm in Breda [P]

ref # 255526

closing date: Saturday, 20th July, 2024 (week 29)

project title: Maczek Memorial Breda
production type: shoot
pay: paid

looking for: actors
based in/around: Breda, Netherlands

about the project

We zijn opzoek naar één mannelijke acteur voor een dialogen installatiefilm in Maczek Memorial Breda: https://www.maczekmemorialbreda.nl/

Beschikbaar op 23, 24, 25 juli. We verwachten 1 draaidag, maar misschien zijn er 2 nodig. Je ontvangt dan nog een dagfee. Na afloop ontvangen je zwart wit beelden van de film voor eigen gebruik.

Dagfee 600 euro ex BTW Buyout 250 euro ex BTW voor gebruik van beelden voor onbepaalde tijd in het Maczek Memorial museum. Fee is exclusief reiskosten van 0,23 cent per kilometer.

Hieronder de link naar de uitzending van Andere Tijden. Hier krijg je een beeld van de sfeer, kleding, mensen en accenten: https://anderetijden.nl/aflevering/150/De-Poolse-bevrijders


Looking to fill the following roles:
role 1 | actors | male
playing age: 25 - 45
role languages: Dutch
ROL: Poolse Soldaat (Je speelt in 1 scene vader en zoon)
Speelleeftijd 25 jaar en 45 jaar. We zoeken een acteur die Nederlands met een geloofwaardig Pools accent kan spreken en je moet een Bredaas/Brabants accent in kunnen zetten. Geen specifieke uiterlijke kenmerken. Ervaring met autocue is een pre.

*Stuur een mail met recente foto's, een link naar eerder werk, CV, naam, leeftijd, lengte en telefoonnummer. Bij interesse zullen we je vragen om een castingvideo op te nemen.