PAÍSES BAJOS: actores (m) 19-23, spkrs holandeses, para cortometraje en Amsterdam [E]

referencia # 241196

fecha de cierre: Este casting ya está cerrado.

Título del Proyecto: Liefdesdans
tipo de producción: cortometrajes
pagar: gastos

buscando:
basado en/alrededor de: Amsterdam, Países Bajos

sobre el proyecto

Casting de cortometraje.

Título: 'Liefdesdans'
Regisador: Bruno Wolf Pinto
Productor: Imre Wilders
Género: Cortometraje dramático

Logline: Nadat Paul's vriendin het met heeft uitgemaakt, is hij helemaal verloren in het leven. Om verder te kunnen met zijn leven zal hij moeten herontdekken wat liefde, seksualiteit y zijn familie/vriendenrelaties voor hem betekenen.

Liefdesdans es una película corta sobre temas belangrijke zoals mannelijkheid, liefde en begrip hebben voor de moeilijkheden van andere. De relatie tussen Paul, zijn opa, zijn vrienden y de mensen die hij ontmoet zijn hierbij essentieel in het vertellen van dit verhaal. Wij willen laten zien dat het oké is om niet te weten wat je wilt doen met je leven, y vragen te hebben over wie je eigenlijk bent; Tegelijkertijd willen wij ook laten zien hoe mooi de zelfexploratie van een persoon kan zijn, y wat liefde in zo een context precies betekend.

Ubicación: Ámsterdam
Draaidagen: 10/11/12 de febrero

Wij bieden voor esta película corta:
- Reiskostenvergoeding
- Catering en el set
- Werken conoció a een ervaren, el elenco y el equipo

 


Buscando cubrir los siguientes roles:
rol 1 | actores | masculino
edad de juego: 19 - 23
idiomas de rol: holandés
ROL: STEF
joven hombre alrededor de 21 años.
El mejor amigo de la persona con cascos, Paul. Hij is zeer zelfverzekerd, y kan af en toe wat bot zijn in zijn gesprekken met zijn vrienden. Ook al komt niet alles what hij zegt pasó, hij geeft veel om zijn vrienden, en vooral Paul, die op dit moment in een moeilijke situatie zit. Hij heeft een vriendin: Sanne, se reunió con su misma banda een goede band heeft.

ROL: CARLOS:
joven hombre alrededor de 21 años.
Carlos heeft een grappige en losse vriendschap conoció a Paul, y probeert hem te helpen door hem op een lacherige manier te steunen. Hij es un tacón cómodo en zijn relatie con zijn vriendin Nora.


Para ver todos los detalles y presentarse a los roles, iniciar sesión. ¿No tienes cuenta aún? Únete a nosotros aquí de forma gratuita.