NETHERLANDS: actors (m/f) 40-50, Dutch spkrs, for short film [E]

ref # 238745

closing date: This casting is now closed

project title: Geen Sjoechem
production type: short film
pay: expenses

looking for: ηθοποιοί
based in/around: Ολλανδία

about the project

Voor de korte film 'Geen Sjoechem'. Deze surrealistische afstudeerfilm is een aangrijpende korte film die de complexe thema's van genderidentiteit en sociale verwachtingen verkent.

Voor de korte film zijn we op zoek naar twee acteurs om de rollen van de conservatieve Marah en haar man Siem te vertolken.

De film in het kort: In 'Geen Sjoechem' botst de conservatieve Marah met haar genderqueer tiener Noa, wat culmineert in een tragische confrontatie. Nadat Marah van de trap valt, belandt ze in een vreemde realiteit waarin ze de controle heeft over de mensen om haar heen, inclusief Noa. Terwijl Marah worstelt om Noa te sturen, ontdekt ze dat de enige die een veilige omgeving voor Noa kan creëren haar overleden man Siem is. De film onderzoekt gender, identiteit en de destructieve aard van strikte sociale normen.

Naast volledige onkosten vergoeding, zul je onderdeel zijn van een professioneel team en vertellen samen we een verhaal met een bijzondere boodschap. Met deze film zoeken we verbinding en acceptatie voor thema's die op dit moment voor veel polarisatie zorgen in onze samenleving. Het gaat ons om het maken en verspreiden van een positieve boodschap die impact zal hebben op (queer) jongeren en ouders in een vergelijkbare situatie.

Lokatie: Rotterdam, Amsterdam, Breda
De draaiperiode zal plaatsvinden in de week van 19 februari. Het gaat om een totaal van 5 draaidagen.

 


Looking to fill the following roles:
role 1 | actors | female
playing age: 40 - 50
role languages: Ολλανδικά
ROL: Marah
Leeftijd: 40-50 jaar
Uiterlijk: Marah heeft een verzorgde uitstraling, ze draagt meestal traditionele kleding en heeft een conventionele stijl.
Persoonlijkheid: Marah is een toegewijde moeder, maar haar conservatieve overtuigingen beïnvloeden haar relatie met haar kind Noa. Ze heeft de neiging om controle uit te oefenen en heeft moeite om de veranderende genderidentiteit van Noa te accepteren. Ondanks haar goede bedoelingen, botst ze vaak met Noa.
role 2 | actors | male
playing age: 40 - 50
role languages: Ολλανδικά
ROL: Siem
Leeftijd: 40-50 jaar
Uiterlijk: Siem heeft een vriendelijke, toegankelijke uitstraling. Hij is een man met een zachte kant en een begripvolle houding.
Persoonlijkheid: Siem is een ondersteunende en liefdevolle vader en partner. Hij staat open voor de individuele expressie en identiteit van zijn kind, Noa. Siem probeert te bemiddelen tussen Noa en Marah, zijn vrouw.

To see full details and submit to the roles, log in. No account yet? Join us here for free.