NETHERLANDS: actors (m) 19-23, Dutch spkrs, for short film in Amsterdam [E]

ref # 241196

closing date: This casting is now closed

project title: Liefdesdans
production type: short film
pay: expenses

looking for: ηθοποιοί
based in/around: Amsterdam, Ολλανδία

about the project

Casting short film.

Titel: 'Liefdesdans'
Regisseur: Bruno Wolf Pinto
Producent: Imre Wilders
Genre: Korte Dramafilm

Logline: Nadat Paul’s vriendin het met hem heeft uitgemaakt, is hij helemaal verloren in het leven. Om verder te kunnen met zijn leven zal hij moeten herontdekken wat liefde, seksualiteit en zijn familie/vriendenrelaties voor hem betekenen.

Liefdesdans is een korte film over belangrijke thema's zoals mannelijkheid, liefde en begrip hebben voor de moeilijkheden van andere. De relatie tussen Paul, zijn opa, zijn vrienden en de mensen die hij ontmoet zijn hierbij essentieel in het vertellen van dit verhaal. Wij willen laten zien dat het oké is om niet te weten wat je wilt doen met je leven, en vragen te hebben over wie je eigenlijk bent; tegelijkertijd willen wij ook laten zien hoe mooi de zelfexploratie van een persoon kan zijn, en wat liefde in zo een context precies betekend.

Lokatie: Amsterdam
Draaidagen: 10/11/12 Februari

Wij bieden voor deze korte film:
- Reiskostenvergoeding
- Catering op de set
- Werken met een ervaren cast en crew

 


Looking to fill the following roles:
role 1 | actors | male
playing age: 19 - 23
role languages: Ολλανδικά
ROL: STEF
jonge man rond de 21 jaar.
De beste vriend van de hoofdpersoon, Paul. Hij is zeer zelfverzekerd, en kan af en toe wat bot zijn in zijn gesprekken met zijn vrienden. Ook al komt niet alles wat hij zegt goed over, hij geeft veel om zijn vrienden, en vooral Paul, die op dit moment in een moeilijke situatie zit. Hij heeft een vriendin: Sanne, met wie hij samen een goede band heeft.

ROL: CARLOS:
jonge man rond de 21 jaar.
Carlos heeft een grappige en losse vriendschap met Paul, en probeert hem te helpen door hem op een lacherige manier te steunen. Hij is heel comfortabel in zijn relatie met zijn vriendin Nora.


To see full details and submit to the roles, log in. No account yet? Join us here for free.